WELKOM BIJ LOVE GOD GREATLY

Bij Love God Greatly Nederlands begrijpen we hoe lastig het is om tijd te vinden om met Gods Woord bezig te zijn. Onze agenda’s zijn vol en onze levens zijn druk. Daarom hebben we bijbelstudies voor vrouwen ontwikkeld met een bewezen en effectieve Bijbelstudiemethode, de SOAP-methode. In slechts 15-20 minuten per dag, helpen we je niet alleen tijd te vinden om Gods Woord te lezen, maar ook om het toe te passen op je leven en het uit te leven.

Het is het verlangen van ons hart om jullie te dienen door Bijbelstudiematerialen aan te bieden in je eigen taal. We willen je helpen om een groep vrouwen om je heen te verzamelen met wie jij Gods Woord open kan doen.

“Deze Bijbelstudies hebben mijn leven veranderd! Ze zijn gemakkelijk te doen, duren slechts 15 minuten en helpen me dichter bij God te komen! Ik raad ze iedereen aan! Annelies de Graaf.

Bijbelstudies

WAT IS LOVE GOD GREATLY?

Love God Greatly is een internationale bediening die vrouwen helpt God lief te hebben met hun leven… door één Bijbelstudie, één vertaling, één vrouw tegelijk. We bestrijden bijbels analfabetisme over de hele wereld door in meer dan 40 talen prachtig ontworpen Bijbelstudies aan te bieden die vrouwen helpen God beter te leren kennen terwijl ze Zijn Woord toepassen in hun leven.

Play Video

Het hart achter de bediening:

Luister naar de oprichtster en directeur van LGG, Angela Perritt.

Play Video

Verhalen van vertalers:

Over de hele wereld is er een dringende behoefte aan bijbelstudies van vrouwen in meerdere talen. Jouw aankopen en donaties van Bijbelstudiegidsen gaan rechtstreeks naar het voorzien in deze behoefte.

Lees de verhalen van sommige van onze vrouwen die vertellen wat God in hun leven doet.

Doe met ons mee

We beginnen met een eenvoudig bijbelleesplan maar daar laten we het niet bij. Sommige vrouwen komen samen in huizen of lokale kerken. Anderen komen online samen met vrouwen van over de hele wereld. Op welke manier dan ook, we gaan er samen voor en we hebben hetzelfde doel: God liefhebben in ons leven.